Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Kežmarčan Čestný užívateľ
Založený: 29.04.2005 Príspevky: 117 Bydlisko: Kežmarok
|
Zaslal: Št Apr 19, 2007 8:32 pm Predmet: |
|
|
Chcel by som sa kompetentnych opytat, 19. 4. sa veselo vytinali stromy v uz aj tak dost riedkom lesoparku Sever. Otazka znie: preco ? a ako prebieha starostlivost o tento kruto skusany kut mesta, kolko stromov bolo vysadenych v ostatnom obodbi ? |
|
Návrat hore |
|
 |
Jarmila Začiatočný užívateľ
Založený: 16.02.2006 Príspevky: 6
|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 10:38 am Predmet: |
|
|
A znova o tom istom: vazeni poslanci, prislusnici mestskej policie, majitelia
LIDLA, pracovnici SAD, majitelia propagacnych tabul umiestnenych na plote,
zamestnanci Technickych sluzieb, mili pracovnici verejno prospesnych prac - prejdite sa prosim po okoli autobusovej
stanice - pekne, co? |
|
Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 10:44 am Predmet: |
|
|
Odkaz pre administratora: pri odoslielani spravy nam hlasi vseobecnu chybu... |
|
Návrat hore |
|
 |
obcan_mesta Častý užívateľ

Založený: 27.12.2005 Príspevky: 29 Bydlisko: Kezmarok
|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 1:56 pm Predmet: |
|
|
Tiež by som odporúčil prejsť sa v lokalitách - Lidl a stanica SAD. To, že ľudia sú svine a robia bordel je jedna vec, ale prečo s tým technické služby nič nerobia? Však to tam vyzerá ako na smetisku. |
|
Návrat hore |
|
 |
Admin Administrátor fóra

Založený: 12.04.2005 Príspevky: 130
|
Zaslal: Po Apr 23, 2007 1:31 pm Predmet: ODPOVEDE |
|
|
LESOPARK: tato zalesnena plocha nespada do spravy mesta, takze odpoved na Vasu otazku dostanete na poziadanie u inej organizacie.
SAD: tento problem je mestu dostatocne znamy a skutocnost je :
areal SAD, LIDL ma na starosti SAD a LIDL. mesto upratuje len cast, ktora sa nachadza v okoli chodnika, veduceho k SADke (briezok k rieke). vsetky tieto miesta sa upratuju min. 1x za 2-3 tyzdne. problem je vsak v tom, ze ak by sa areal upratoval kazdy druhy den, problem to nevyriesi kvoli neuvedomelosti obcanov, ktori tento odpad vyrabaju a kvoli mnozstvu a druhu odpadkovych kosov, ktore sa nachadzaju v areali SAD. tieto kose su neuzatvorene s mensim obsahom, z ktorych odpadky rozfukava vietor.
mesto planuje v blizkom obdobi osadit v priestoroch chodnika veduceho k SAD dalsie smetne nadoby. pokial vsak bude jednoduchsie pustit obal na zem, ako podist ku kosu, dovtedy sa problem nevyriesi.. |
|
Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: Ut Apr 24, 2007 6:57 am Predmet: |
|
|
Este k SAD: je mi jasne, kto ten neporiadok vyraba, je mi jasne, ze je to tazke, ale prave preto som oslovila aj prislusnikov mestskej policie, a prave preto si myslim, ze vyhovorky v tomto pripade nepomozu. Myslim si, ze prave MÚ ma najviac moznosti na vyzvanie zodpovednych. Ale aj tak dakujem za odpoved. |
|
Návrat hore |
|
 |
Admin Administrátor fóra

Založený: 12.04.2005 Príspevky: 130
|
Zaslal: Ut Apr 24, 2007 7:52 am Predmet: este ADD |
|
|
ohladom lesoparku sever. vyrub stromov bol planovany. odstranovali sa chore, suche stromy, zlomy a pod.. oblast tazby bola riadne oznacena.
dalsie doplnujuce info: od roku 2004 sa vysadilo v oblasti lesoparku 10.000 novych sadenic a oblast sa postupne zalesnuje, nahradza mladym porastom. tuto oblast spravuju vojenske lesy a majetky.mesto kezmarok ma v oblasti podiel a takisto sa na vseobecnej cinnosti podiela. V pripade akychkolvek dalsich otazok je vam forum k dispozicii  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut Máj 08, 2007 9:58 am Predmet: Stromy pred VLM |
|
|
Ešte taká otázka. Koho to bol preboha nápad vyrúbať stromy pred budovou Vojenských lesov a majetkov? To už máme aj tak nedostatok zelene v meste a ešte sa vykoná takéto bláznostvo? Som z toho dosť sklamaný  |
|
Návrat hore |
|
 |
Matchenco Skúsený užívateľ

Založený: 06.08.2005 Príspevky: 58 Bydlisko: Kežmarok
|
Zaslal: Št Jún 21, 2007 1:31 pm Predmet: |
|
|
Dnes som si všimol, že boli na cestách premaľované čiar. Najviac ma ale potešili dva nové prechody na ul. gen. štefánika pri CVČ  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ne Júl 08, 2007 2:53 pm Predmet: :( |
|
|
Toto fórum nám nejako zaspalo. Všimol som si, že na fórum Sp. Belej prispieva denne pekný počet ľudí, ale sem nepíše skoro nikto.... Žeby boli Kežmarčania so všetkým spokojní? |
|
Návrat hore |
|
 |
Deco2508 Začiatočný užívateľ
Založený: 10.07.2007 Príspevky: 2
|
|
Návrat hore |
|
 |
wolfik Začiatočný užívateľ

Založený: 11.11.2005 Príspevky: 3 Bydlisko: Kezmarok - Sever
|
Zaslal: St Nov 05, 2008 11:01 pm Predmet: |
|
|
Neviete mi niekto povedat aka firma a co teraz nieco zakopavala v blizkosti internatu a strednej odbornej skoly na garbiarskej? Slo to popri chodniku  |
|
Návrat hore |
|
 |
|